Лабораториялық жұмыс №5: «Қанықпаған байланыстарға сапалық реакциялар»
Сипаттамасы: Осы жұмыста өсімдік майының құрамындағы қанықпаған байланыстар сапалық реакция арқылы анықталады. Ол үшін майдың йод ерітіндісімен әрекеттесуі зерттеліп, оның қасиеттері басқа органикалық қосылыстармен салыстырылады. Ұзақмерзімді жоспар бөлімі Үлгілік оқу бағдарламасының (МЖМБС) бөлімшелері Оқу мақсаттары Қанықпаған көмірсутектер Алкендердің құрамы, құрылысы және реакциялық қабілеті. 10.4.2.10 «қанықпағандық» терминін түсіндіру және оның зат қасиеттеріне әсерін сипаттау;10.4.2.11 қанықпағандықты тәжірибелік түрде дәлелдеу.
Лабораториялық жұмыс №5: «Қанықпаған байланыстарға сапалық реакциялар» Read More »