Лабораториялық жұмыс №13: «Ірімшік пен йогурт қалай жасалынады?»
Сипаттамасы: Зертханалық жұмыс барысында оқушылар ашытылған сүт өнімдерін өндіру туралы білім алады. Олар бұл процестегі бактериялардың атқаратын рөлі туралы білетін болады: сүттегі лактозаны ыдыратып, оны өзіне тән дәмі мен хош иісі бар ашытылған сүт өнімдеріне айналдырады. Сонымен қатар, оқушылар йогурт пен ірімшікті өз бетінше жасай алады. Ұзақмерзімді жоспар бөлімі Үлгілік оқу бағдарламасының (МЖМБС) бөлімшелері Оқу мақсаттары Микробиология және биотехнология Бактериялардың қолданылуы.Табиғаттағы және адам өміріндегі бактерияның маңызы. Лабораториялық жұмыс: Йогурт және ірімшік өндірісін зерттеу 7.4.3.2 йогурт және ірімшік өндірісін зерттеу
Лабораториялық жұмыс №13: «Ірімшік пен йогурт қалай жасалынады?» Read More »









